Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis îi consideră vinovaţi pentru răfuielile între clanurile de interlopi pe cei din PSD, deoarece aceştia ar fi încercat să „distrugă” legile Justiţiei şi să-i apere pe penali.

„E un fenomen pe care îl observăm cu îngrijorare. E o preocupare intensă şi la Interne, şi la Parchete, şi la Ministerul Justiţiei. Nu se poate repara de pe o săptămână pe alt ce s-a întâmplat în 30 de ani. Îmi amintesc de cei trei ani de guvernare PSD, în care PSD a încercat să distrugă legile Justiţiei, a încercat să-i apere pe penali în detrimentul oamenilor. Guvernul vine cu măsuri, dar când ajunge în Parlament e aceeaşi majoritate PSD care se opune reformei Justiţiei”, a declarat şeful statului.

Integral pe AdevărulComentarii

George Care justitie mai sarantocule? Aia care ti-a spalat casele inchiriate? Pentru care ai cheltuit 30 milioane euro sa o apretezi? JEGULE! MUIE cu tot neamul si toti cei pe care-i pupi in coor!

6 august 2020 17:01

Dulapul ăsta stupid e bătut rău în capitina (latinescul pentru „căpățână”)! Dacă va fi având vreo capitină măcar în nădragi. Obsesia PSD arată că ecce un caz disperat, căruia nici cei mai abili psihiatrii nu-i pot veni de hac. La stabilimentul de zgubilitici cu tine, nene Werner! Când a fost treaba cu cazul Caracal, te-ai grăbit cu condoleanțele încă din primele minute după ce uneltele tale medicale de la IINML au proclamat în mod rușinos și neștiințific că îngerul acela de fată Alexandra Măceșanu ar fi fost arsă în butoiul său ridicol de către dopmnul Gheorghe Dincă președinte, în timp ce o ciurdă de polițiști aștepta la poartă, fără să le miroase ceva pe la rât, ca acel monstru să-și termine treab!!!. Atunci tu pe cine ai acoperit, nenorocitule? Pe Dincă? Nu cred? Rețelele internaționale de proxeneți? Nici măcar asta? Baza militară de la Deveselu? Aa, asta s-ar putea!!!

6 august 2020 11:24

Cristi Asta ne scoate din sarite cu p.s.d ul lui O tine langa cu ce au facut si n-au facut psd-istii.Bun ma, aia n-au facut, au fost sanctionati de oameni, DÄR CE FACETI VOI ACUM, CĂ DE GREAUA MOSTENIRE TOT AUZIM DE 30 DE ANI.NU VEZI CA SUNTETI CARAGHIOSI AMINTIND MEREU DE p..s..d. Prost te sfatueste ,cine te sfatuieste, oamenii vor där auda altceva,să vada fapte, där se pare ca neavand de niciunele bateti moneda pe psd.Campanie mai buna nici ei nu reuseau sa-si faca.

5 august 2020 19:59

@Hori Budau Bivole, "In parlament e aceeasi majoritate" ( PSD ) .Ai inteles ?

5 august 2020 19:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.