Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ionel Chiriță, unul dintre cei mai fideli susținători ai liberalului Ludovic Orban, împreună cu care, în 1996, a realizat prima unificare a partidelor liberale din România, cu care, în 2011, a votat împotriva alianței politice USL, își dă demisia din funcția de consilier onorific al primului ministru, protestând față de „trocul politic și meschin”al liderilor județeni ai PNL Constanța, girat de președintele partidului.

Demisia lui Ionel Chiriță, președinte al Asociației Orașelor din România, membru PNL de 30 de ani, fost primar și consilier local PNL al orașului Hârșova, este anunțată pe Facebook. Chiriță se pregătea să candideze pentru primăria orașului Hârșova însă, în ultima clipă, fără a fi în vreun fel avertizat, organizația județeană a PNL Constanța a anunțat că îl susține pe primarul în funcție, Viorel Ionescu, membru al ALDE.

Retragerea lui Ionel Chiriță din funcţia de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme de administraţie publică vine „ca un protest prin care doresc să sancţionez deciziile politice luate de liderii judeţeni ai PNL şi a conivenţei demonstrate de refuzul Domniei Voaste de a avea un dialog pe această temă, decizii care afectează grav din punct de vedere politic, civic şi moral perspectiva economică şi socială a comunităţii din Hârşova, căruia i-am dedicat cea mai mare parte a activităţii mele”.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.