Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Situaţia noului an şcolar care va începe într-o lună şi jumătate este încă învăluită în ceață. Revenirea la școală în septembrie într-un „scenariu mixt” – cu elevii la școală și cursuri online a fost varianta avansată zilele trecute de președintele Iohannis.

Ministerul Sănătății a propus până acum mai multe scenarii: unul de revenire integrală la școală, altul de ore exclusiv online și două sub-scenarii hibride.

„Simulările ar trebui să înceapă de acum”

Simulările pentru noul an școlar ar trebui să înceapă de acum, măsurile luate de autorități trebuie să fie flexibile, atrag atenția specialiștii. Profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, consideră că o clasă fizică ar trebui să aibă 15 elevi, iar copiii să interacționeze în prezența profesorului.

Integral pe RepublicaComentarii

Amalia Dat cu presupusul.... boala grea la romani! Care e pe val, face pe interesantul.... Nu va fi nimic special in septembrie. Odata cu terminarea concediilor, lucrurile vor reveni la 200-250 cazuri pe zi. Iar in scoli n-or sa fie probleme. Iaca fleosc!

3 august 2020 13:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.