Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Partidul condus de Ludovic Orban transferă zeci de primari ai PSD care vor candida din partea PNL la locale, deşi în urmă cu un an promitea că nu va primi niciun traseist. Practic, liberalii au ajuns să se comporte la fel ca Liviu Dragnea, cel care după desfiinţarea USL a ajuns până la adoptarea unei ordonanţe de urgenţă care să aducă pentru o perioadă în legalitate traseismul aleşilor locali.

Integritatea candidaţilor şi politica anti-PSD au fost uitate de conducerea PNL care urmăreşte în aceste zile să atragă politicieni cât mai bine poziţionaţi în sondaje pentru alegerile locale din 27 septembrie. Nu contează dacă au schimbat partidele ca pe cravate şi că ultima staţie a fost hulitul PSD. Practic, promisiunea lui Ludovic Orban că în partid nu vor veni PSD-işti, promisiune făcută în vara lui 2019, a fost încălcată de însuşi liderul PNL, care a găsit tot felul de explicaţii în a demonstra că achiziţiile sunt valoroase pentru liberali.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.