Pe 24 iulie 2019, Alexandra Măceşanu, 15 ani, a plecat de acasă spre Caracal, pentru a se întâlni cu un prieten, şi nu s-a mai întors niciodată. A doua zi, fata a sunat la 112 din casa lui Gheorghe Dincă, dar anchetatorii, care au intrat prea târziu în acea curte, au anunţat că fata a fost ucisă. Cazul ei a adus în atenţie dispariţia Luizei Melencu (18 ani), care fusese văzută ultima oară tot în Caracal, pe 14 aprilie 2019. Dincă a fost trimis în judecată pentru uciderea ambelor fete, dar, după un an, în “dosarul Caracal” încă mai există multe lucruri rămase nelămurite.

În ianuarie 2020, DIICOT l-a trimis în judecată pe Gheorghe Dincă, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol (două infracțiuni), omor calificat (două infracțiuni) și profanarea de cadavre sau morminte (tot două infracțiuni). În același dosar, Ştefan Risipiţeanu este acuzat de viol.

Cui şi unde le-a traficat Dincă pe cele două fete? “Autorul infracțiunii de trafic de persoane poate fi simultan și beneficiar al serviciilor persoanei exploatate”, explică procurorii DIICOT. Cu alte cuvinte, Dincă le-a traficat pe Luiza şi Alexandra sie însuşi.

Integral pe LibertateaComentarii

Ar fi cinstit, drept și frumos ... ca toți nenorociții din poliție, procuratoră, doctorime INML, dar și din politică să fie dați afară de pe unde mâncă nu pâine, ci cozonac, să li se confiște tot ce au agonisit și să fie băgați în pușcărie pentru maximul prevăzută de lege pentru ticăloșiile lor. În altă ordine de idei, imi este imposibil să cred că asemena inși s-ar lăsa implicați într-un asemenea hârdău de excremente dacă nu ar fi primit ordin de la un nivel amețitor de înalt, poate chiar din afara țării

25 iulie 2020 17:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.