A fost nuntă cu peste 300 de invitaţi pentru fiul unui consilier local din Roşiorii de Vede, în ciuda restricţiilor impuse de autorităţi. Din imaginile surprinse de către participanţi, se vede clar că nu s-a respectat vreo măsură de protecţie în timpul petrecerii fastuoase. Cu toate acestea, organizatorul a scăpat ieftin şi a fost amendat cu 3.000 de lei.

Consilierul local PSD din Roşiorii de Vede, Adrian Mirea, şi-a însurat fiul la un local de fiţe. La petrecere au fost invitaţi oameni politici din toate partidele, scrie presa locală. Niciunul nu a fost deranjat de faptul că distracţia a fost gândită ilegal din start. Legea interzice petrecerile private în spaţii închise, cu mai mult de 20 de participanţi. Chiar şi în aer liber, numărul maxim este de 50 de participanţi.

Însă, la nunta consilierului de pe 12 iunie, au fost prezenţi peste 300 de oameni, scrie liberinteleorman.ro.

Masca de protecţie a fost un cuvânt străin pentru fiul politicianului şi pentru invitaţii săi. Acesta a fost îmbrăcat de prietenii săi, conform tradiţiei. Nici domnişoarele de onoare sau mireasa nu au respectat legea.

Au făcut o poză de grup în care distanţarea socială este zero. Prietenele ei au avut grjă ca mirele să găsească jartiera la locul potrivit, la finalul petrecerii.

Postările pe reţelele de socializare au curs. Nuntaşii au lăudat petrecerea şi au declarat că se simt ''cool'', claie peste grămadă. Cu toţii au uitat de teama de COVID şi s-au înghesuit să facă poze cu fiul consilierului şi cu mireasa acestuia. Singura măsură luată de autorităţi a fost amendarea organizatorului petrecerii, cu suma de 3.000 de lei. Localul a fost închiriat de către o persoană fizică.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.