Activitatea unei unităţi de procesare carne din judeţul Timiş a fost suspendată după ce 56 de persoane au fost confirmate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore, numărul total de infectări din această unitate ajungând la 93 de persoane. Astfel, s-au recoltat peste 800 de probe de la angajații fermelor Smithfield din Timiș, iar până sâmbătă, 93 dintre ele au ieșit pozitiv, scrie presa locală.

În urmă cu câteva zile, mai mulți vietnamezi care lucrează la compania de procesare a cărnii de porc au fost confirmați cu coronavirus, cu toții asimptomatici. Aceștia au fost luați în evidențele DSP și au fost izolați. Imediat au început o anchetă epidemiologică și testările în rândul tuturor angajaților, relatează opiniatimisoarei.ro

„În urma testărilor COVID-19 efectuate angajaţilor unei unităţi de procesare carne de pe raza judeţului Timiş, dupa apariţia primelor cazuri pozitive în rândul acestora, s-au depistat pozitiv, în ultimele 24 ore, un număr de 56 persoane. Până la această dată, la nivelul întregii unităţi, sunt confirmate 93 de persoane pozitive. Pe acest considerent s-a decis suspendarea activităţii întregului obiectiv, pentru o perioadă de 7 zile, cu posibilitate de prelungire în caz de nevoie”, informează DSP Timiş.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.