Comedia absurdă a halucinantelor luări de poziție împotriva închipuitelor gesturi cu conotații discriminatorii continuă în Statele Unite, retorica publică atingând vibrații acute atunci când vine vorba de președintele american sau de familia acestuia.

Presa mainstream din Statele Unite, susținătoare a orientărilor politice neo-liberale și ultrademocrate care o și finanțează, a luat foc după ce Ivanka Trump, fiica președintelui american și consilierul Casei Albe, a postat pe Twitter o fotografie în care aceasta apare ținând în mână o conservă cu boabe negre de fasole. "Dacă este Goya, trebuie să fie bună", și-a prezentat Ivanka propria fotografie în care apare prezentând fasolea conservată în stilul cunoscutei prezentatoare Vanna White, dând startul acuzelor referitoare la încălcarea cu bună știință, ba chiar cu intenție, a unor varii și vagi norme de etică comportamentală.

Postarea fiicei președintelui a venit ca răspuns la boicotarea brandului ”Goya” și la ultrajul manifestat în mediile sociale din partea consumatorilor și a unor lideri hispanici, după ce CEO-ul companiei, Robert Unanue, l-a lăudat pe Donald Trump într-un eveniment desfășurat la Rose Garden săptămâna trecută. "Cu toții suntem cu adevărat binecuvântați să avem un lider ca președintele Trump, care este un spirit edificator", a spus Unanue.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.