Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Victor Ponta afirmă după reţinerea fostului procuror Mircea Negulescu în legătură cu dosarul Tony Blair, în care Ponta este implicat, că fostul magistrat a influenţat direct decizii strict politice şi persoane publice din judeţul Prahova şi acuză că PNL se luptă să desfiinţeze Secţia Specială ”ca să îi protejeze pe infractorii care au fabricat dosare adversarilor politici”.


”Dl Negulescu a fabricat probe false / a şantajat persoane cercetate în alte dosare şi i-a obligat să depună mărturii false / a folosit ilegal statutul de martor cu identitate protejată pentru cei şantajaţi de el / a influenţat direct decizii strict politice şi persoane publice din judeţul Prahova / a avut un comportament şi acţiuni de crimă organizată folosind statutul de procuror şi puterile legale specifice funcţiei / a cheltuit milioane de lei din bani publici pentru războaiele lui de interlop / şi mai sunt şi alţii care au procedat la fel! În SUA sau în orice ţara europeană democratică era de mult în penitenciar / în România până azi a fost protejat!”, a scris Ponta pe Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

Muie Ponta O a inviat plagiatorul,,dar tu cand vei fii cercetat pt furt adica plagit,,

16 iulie 2020 10:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.