Nutriționistul Mihaela Bilic vine cu recomandări surprinzătoare și spune românilor să facă această schimbare care poate aduce beneficii importante. Mămăliga sau pâinea în diete? Care îngrașă mai multe? Răspunsul vine chiar de la celebrul nutriționist.

”Dacă bunicii noștri mâncau zilnic mămăligă și prețuiau făina pentru pâine și cozonaci ca fiind de sărbătoare, astăzi pâinea a ajuns atât de banală încât nu îi mai găsim nicio virtute. Dacă tot îngrașă și are gluten, ce ați zice de o întoarcere la mămăligă?”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.


Comentarii

@Ursachi D-le Ursachi,pelagra se datora mamaligii facute din malai de porumb necopt suficient. Acelasi lucru se poate intampla si acum daca recolta de porumb din care se face malaiul e culeasa prea devreme , iar malaiul este tinut in mod necorespunzator.D-na "celebra " nutritionist nu e obligata sa-ti recomande ce sa citesti.

24 octombrie 2020 15:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.