Departamentul american al Apărării (Pentagon) vrea să investească în 2021 suma totală de 130,5 milioane de dolari pentru modernizarea bazei militare românești de la Câmpia Turzii (județul Cluj) pentru a o moderniza și a o transforma într-un hub al forțelor aliate NATO la Marea Neagră, potrivit propunerii de buget înaintate Congresului american și citate de publicația militară Stars and Stripes.

În urma acestor investiții majore în infrastructură, fosta bază aeriană sovietică de la Câmpia Turzii ar urma să devină un punct – cheie pentru operațiunile forțelor aeriene ale armatei SUA în sud-estul Europei, mai cu seamă în misiunile aeriene care au ca scop descurajarea agresiunilor Rusiei.

Integral pe G4media.roComentarii

Rezervistul Bine, bine, adicăcare căcare baza aia se va transforma în bază? Sau se va transforma în adăpost? Că doar cuvântul hub care e un cuvânt strict al limbii engleze, dacă ar fi tradus ar avea mai multe înțelesuri, poate fi adăpost sau bază, dar are și semnificații tehnice depinde de text și de locul unde e folsit acest cuvânt evident într-un text de limbă engleză. Sau imbecilul ăla care folsește cuvântul fără să-l traducă dar și fără să-i cunoască înțelesul ar fi vrut să scrie hâb? Sau hob? Sau poate gâb? Băi Boule, scrie bă pe românește, tu-te-n gură de imbecil!

10 iulie 2020 19:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.