În ziua recordului de infectări înregistrat de la începutul epidemiei de coronavirus (555 de cazuri în 24 de ore), președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și ministrul sănătății, Nelu Tătaru, s-au prezentat public ca niște fini analiști ai fenomenului, contemplativi, nu ca oameni de stat cu funcții înalte și putere de decizie.

Cu fețe descompuse de îngrijorare, cu toții au constatat și analizat creșterea alarmantă a infectărilor, au făcut recomandări politicoase către cetățeni să poarte mască, să se spele pe mâini și le-au atras atenția că virusul merge și el la mare și la munte.

Toți trei au descris cu mare precizie situația teribilă în care a ajuns România, dar n-au anunțat nici o măsură, limitându-se la sugestia că dacă epidemia va evolua ar fi posibile noi restricții.

Integral pe G4media.roComentarii

Denis Niste imbecili neputinciosi a gandi tehnic si logic! Niste vadane care doar stiu sa planga "frumos si artistic" pe umarul "dragilor romani"....... Daca au marit numarul de teste, automat creste si numarul de pozitivi, desi exista si posibilitatea vicierii probelor sau testelor.... Ori greseala de a raporta testele ca numar de persoane, cum s-a intamplat si la Suceava initial.....Cifre sarbede care nu demostreaza nimic, decat ameteala factorilor responsabili de la noi din Romania! O bulibaseala anacronica si condamnabila!

9 iulie 2020 21:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.