X Factor revine la Antena 1 din această toamnă, cu sezonul 9. Filmările au început astăzi, iar concursul-fenomen vine cu numeroase schimbări, inclusiv în ceea ce privește membrii juriului.

Pe lângă Ștefan Bănică și Delia, cu care publicul deja s-a obișnuit, la masa juriului se alătură din acest an și Loredana Groza și Florin Ristei, câștigător X Factor.

Cântărețul și-a făcut debutul în lumea muzicii pe vremea când era doar un copil, când a lansat piesa Dana, cu care a intrat în topurile muzicale. Ulterior, în 2012, a fondat trupa Freestay, în care era solist vocal.

Florin Ristei a devenit și mai cunoscut în România după ce, în anul 2013, a câștigat concursul X Factor, fiind în echipa Deliei. Artistul i-a impresionat pe cei de la masa juriului încă de la prima apariție, reușind să-i convingă și pe cei de acasă tot mai mult cu fiecare etapă.


După reușita de la X Factor, Ristei a fost invitat să participe la emisiunea Te Cunosc de Undeva.

Florin Ristei a moderat mai multe emisiuni de televiziune, una dintre ele fiind chiar Prietenii de la 11, de la Antena 1, pe care o prezenta alături de Diana Munteanu. Artistului i s-a oferit anul acesta șansa să participe și la reality show-ul îndrăgit de o țară întreagă, Asia Express.

Ristei a absolvit în 2003 Școala Populară de Arte, secția Canto, din Galați. Deși este artistul cu una dintre cele mai bune voci masculine din țara noastră, Florin Ristei și-a făcut studiile superioare în cu totul alte domenii.

A absolvit Universitatea Politehnica din București și a studiat Informatică Economică la Universitatea Româno-Americană.

În anul 2017, cântărețul a obținut Premiul pentru cea mai bună voce masculină, Premiul pentru cea mai distractivă și educativă emisiune (alături de Diana Munteanu) și Premiul pentru cel mai bun cuplu de prezentatori (cu Diana Munteanu).


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.