Ministrul Muncii Violeta Alexandru i-a răspuns primarului Capitalei Gabriela Firea care ieri i-a cerut demisia pe motiv că i-ar fi umilit pe pensionari. „Soţia primarului din Voluntari se pierde cu firea şi încearcă atacuri disperate tip antenistic la adresa mea”, a scris marţi pe Facebook Violeta Alexandru.

„Soţia primarului din Voluntari se pierde iar cu firea şi încearcă atacuri disperate de tip antenistic la adresa mea. Vorbeşte despre cozi interminabile referindu-se la câteva persoane din faţa Casei de Pensii Bucureşti. Acolo unde, postul de conducere este blocat de o persoană transferată - unde credeţi - în Primăria Capitalei, aceasta fiind chiar şefa serviciului corp control al primarului general, doamna Firea.

Actuala directoare, găsită în sistem, care îi ţinea locul doamnei transferate la primăria capitalei, a intrat, ca urmare a bilanţului meu făcut săptămâna trecută asupra întârzierilor în recalcularea dosarelor, în concediu medical. Greu #lamunca”, a scris marţi pe Facebook Violeta Alexandru. Aceasta din urmă a răspuns şi la acuzaţia primarului privind cozile „kilometrice” şi subliniază că Firea este „un pachet de nervi”.

Integral pe AdevărulComentarii

Amalia Lasa tanti ca a mai imprumutat Citu 900 milioane de lei si rezolva el problema pensiilor amanate! :)

7 iulie 2020 14:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.