Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a declarat sâmbătă că are "serioase îndoieli" că actualul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, va mai deschide lista PSD la alegerile locale, afirmând că edilul "are probleme de susţinere în partid".

"Nu ştiu dacă Gabriela Firea va mai candida. Aţi văzut că are serioase probleme de susţinere în partid. (...) Sunt oameni care au fost chestionaţi, pe baza unui chestionar cu privire la alţi candidaţi, de unde rezultă că în Partidul Social Democrat lumea pe bună dreptate îşi pune semne de întrebare cu privire la şansele Gabrielei Firea. Eu cred că în PSD sunt oameni cu discernământ, care, evaluând profilul profund agresiv al acestei doamne faţă de bucureşteni, bilanţul complet negativ al realizărilor ei în ce priveşte calitatea vieţii, schimbările din Bucureşti, (...) se vede cu ochiul liber faptul că sunt acolo nişte semne de întrebare.

Integral pe AgerpresComentarii

dan. Dar noi nu avem niciun fel de indoiala ca din toamna scapam de virusul pnl. Nepieptanata asta in loc sa se ocupe de pensionari ,pe ia o mananaca in cur de firea si psd.V-ati aratat adevarata fata mai pnl-istilor, ne-ati luat voturile de trei ori, a patra oara va dam suturi in cur , sa plecati cu " guvernul meu " cu tot.

5 iulie 2020 8:52

noi Fa, femeie, palavrageste despre partidul tau, despre familia ta, etc., ce treaba ai tu cu Firea, daca e pe lista, daca se scarpina....

4 iulie 2020 16:53

Adrian Daca nu as sti ca doreste sa bage zazanie printre votantii PSD pentru faramitarea acestui electorat, as spune "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia!"

4 iulie 2020 15:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.