Casa Judeţeană de Sănătate Iaşi şi-a deschis, recent, un post de televziune local, prin care transmite permanent realizările instituţiei şi promovează liderii partidelor de la guvernare, informează Jurnalul.ro.

Astfel, în timp cereforma din sistemul sanitar este în plină desfăşurare şi zeci de spitale se închid sau fac reduceri considerabile de personal, CAS Iaşi investeşte lunar 200 de milioane de lei vechi pentru postul media "Hih TV".

Între timp, ieşenii se arată depăşitţi de situaţie şi totodată revoltaţi:

"Eu tre­buie să vin cu aspirina de acasă şi să cumpăr vată la internarea în spital, iar ei fac campanie partidului de gu­ver­nă­mânt, scoţând în relief aşa-zisele realizări, pe când cel mai mare spital din Moldova, «Sf. Spiridon», pur şi simplu se dărâmă pe pacienţi!", a declarat o pensionară din Iaşi, pentru sursa citată.

Postul local "Hih TV" difuzează materiale în care sunt criticaţi aspru atât partidele din opoziţie cât şi medicii de familie. Totuşi, materialele aduc laude multiple actualilor guvernanţi.


Comentarii

mihai pai bun si de ce nu este arestata conducerea cas iasi pentru deturnare de fonduri?

24 ianuarie 2014 11:22

Profesor pensionar cu 50 de ani plată la CAS şi cu Asigurarea blocată Hoţii scot bani din asigurările ded sănătate blocate şi-şi fac televiziune pentru Băşescu şi ai lui ungureni.Hoţii. La puşcărie cu toţii. Eu îmi cumpăr medicamente cu ultimii bani şi ei se "pipiţizează" pe ecran. HUO!

8 februarie 2012 14:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.