Premierul Ludovic Orban a acuzat joi baronii că din cauza lor nu încep lucrările finanţate din fonduri europene pentru introducerea de apă curentă şi canalizare şi că din vina lor România riscă să piardă bani europeni.

„Domnul (Marcel, n.r.) Boloş, aş dori să pregătiţi o documentare şi să faceţi o conferinţă de pesă privitoare la situaţia semnării contractelor de finanţare privind extinderea reţelelor de apă şi canalizare. Sunt milioane de cetăţeni români care au dreptul să beneficieze de un lucru simplu: apă curentă şi acces la canalizare. Avem la dispoziţie fonduri europene extrem de importante. Timp de 6 ani de zile cei care au fost la putere, atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean şi au bătut joc de proiectele astea”, a spus Orban, în şedinţa de Guvern.

Integral pe AdevărulComentarii

Erwin Crommel Buhaiul de premier, se complace în demagogie, dacă nu-i în stare să și acționeze contra șpăgarilor primari din teritoriu, care în loc să facă acea canalizare centralizată și să racordeze fiecare casă la rețeaua de apă potabilă sau la rețeaua electrică națională, deci primarii șpăgari aruncă banii de la bugetul statului pe cinematografe stereo ultimul răcnet la Flămânzenii din Deal, sau pe metrou la Cluj, unde NU e nevoie de metrou, pentru că nu e metropolă cu câteva milioane de locuitori. Premierul Orban e un imbecil, dacă o să tot grohăie aiurea și o să amenințe demagogic fără să le taie banii de la bugetul țării acelor șpăgari din teritoriu, pe care dacă nu-i va obliga să cheltuiască banii cu țârâita și numai pentru proiecte strict necesare orașului sau localități, nenea Ludovic face gălăgie degeaba. Cam așa ar trebui procedat, mai puțină vorbă și mai multă acțiune concretă, plus acordarea de bani de la bugetul statului numai cu mare zgârcenie și cu condiții stricte și sever impuse șpăgarilor din teritoriu. Punct! Muie lui Orban, pentru că merită!

26 iunie 2020 3:29

Catalin Zi-i mai Sica si de Crin Halaicu si de Viorel Lis si de Basescu- toti fosti primari generali ai Bucurestiului, ca si de ceilalti de cestor, care au promis canalizari si asfalt pentru toate cartierele marginase ale Bucurestiului- care s-a dublat aproape suprafata locuibila... Zi-i si de parcurile desfiintate pentru proiecte imobiliare ale potentatilor zilei...... Zi-i tot, nu doar fragmente....

25 iunie 2020 20:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.