Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat că până la sfârşitul acestui an vor "începe efectiv" lucrări de construire a 150 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres.

El a menţionat că va prezenta public un "plan integrat” privind viziunea Guvernului în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii de transport în următorii zece ani, scrie News.ro.

"Ne-am propus să deschidem noi şantiere şi când spun deschidem noi şantiere spun că am dat ordinul de începere pentru noi lucrări, 70 de kilometri, până la sfârşitul anului peste 150 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres vor începe lucrările efectiv în România şi în egală măsură când spun demarăm lucrări noi spun semnăm contracte pentru proiectare şi execuţie sau realizare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic, după caz, pentru proiecte noi”, a declarat ministrul Transporturilor, sâmbătă, în timpul unei vizite în judeţul Suceava, pe şoseaua de centură a municipiului Suceava.

Integral pe NewsweekComentarii

v D-le ministru, pe noi ne intereseaza cind se realizeaza drumurile, nu cind se dau bani de proiecte. Orban a fost ministrul transporturilor si ne-a spus ca face 1000 de km de autaostrada, ba chiar a declarat ca a finantat SF (banuiesc ca stia ca nu poate executa atita, incit SF sa nu mai fie valabile legal) pt intreaga tara

21 iunie 2020 0:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.