Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se întâmplă la întrarea în România. Este haos total la graniță. Mii de oameni vor să intre în țară. Autoritățile sunt în alertă la Vama Giurgiu.

Este aglomeraţie la intrarea în România, dinspre Bulgaria spre Vama Giurgiu, unde s-a format o coloană de tiruri care se întinde pe 7 kilometri. Maşinile au fost staţionate în punctul bulgar de încasare a taxei de pod.

Autoritățile bulgare opresc avioanele pe teritoriul țării vecine şi le permite continuarea călătoriei grupate către punctul de frontieră. La punctul de trecere a frontierei Giurgiu nu sunt probleme, controlul fiind efectuat pe şase artere destinate autovehiculelor de transport marfă.

În ultimele 24 de ore s-au prezentat la intrarea în țară peste 1.500 de tiruri, aglomeraţia fiind generată de faptul că pe teritoriul Bulgariei se derulează lucrări la mai multe tronsoane de drumuri.

Integral pe CapitalComentarii

Adrian Opresc AVIOANELE si te trimit in coloana la vama ,ba voi sunteti chiar tampiti !!??

19 iunie 2020 6:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.