Ultimul sondaj realizat de institutul INSCOP Research arată că PNL continuă să conducă detașat cu 38%, cu privire la intenția românilor la alegerile parlamentare.

PNL este urmat de PSD (24%), Alianța USR-PLUS (13%), PRO România (9 – 9,5%) și UDMR (5%). PMP (3,5) și ALDE (3,6) nu ar intra în Parlament.

Integral pe NewsweekComentarii

Muie postacilor Psd Da mai imputit de Psd-ist cel de la ora 18.23 care e problema ta ,,invata tu in pizda ma-ti sa citesti,,ok...cat voi trai ii voi injura pe imputiti de Psd-isti si postaci lor..partid format din securisti si comunisti..si hoti pe deasupra ..mars la cacat si fa observati la ma-ta si copii tai.

12 iunie 2020 19:57

Muianului de dedesubt Măi căcărează de iepure șchiop, dar spirtual (sic!) mai ești! Unde-ai absolvit tu grădinița? În Ferentari sau direct sub coada vacii?

12 iunie 2020 18:23

Muie postacilor Psd Da mai cacat cu nume de curva @ dana ,,noi ne cacam pe voturile tale si in gura Psd-stilor care te platesc,,,de unde tot o scoateti ca ProRomania are 9-9.5% cu voturi furate de la alti poate,,,e un partid de securisti care il protejeaza pe Ponta.

12 iunie 2020 13:08

dana MINCIUNI! Numai din familia mea sunt sase persoane care nu vor mai da votul acestor hot.Me-am lamurit cu ei, sa mearga dupa taranisti.Sondaj manipulator, marca pnl.Sa plecati cu johanis si orbanel in Tanganica, sa guvernati acolo.

12 iunie 2020 12:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.