Pandemia de coronavirus a declanşat cea mai răspândită criză economică din ultimii 150 de ani şi riscă să alimenteze o creştere dramatică a nivelului sărăciei de pe glob, a avertizat Banca Mondială, potrivit The Guardian. Banca Mondială a avertizat într-un raport că ponderea ţărilor care vor intra în recesiune în acelaşi timp nu a mai fost atât de mare cel puţin din anul 1870.


Până la 90% din cele 183 de economii examinate de instituţie vor suferi de pe urma scăderii nivelului produsului intern brut (PIB) în 2020, peste cele 85% de economii care au suferit de recesiune în Marea Depresiune din anii 1930. Organizaţia a transmis că scăderea PIB-ului mondial va fi cea mai abruptă de după cel de-al Doilea Război Mondial.

Integral pe AdevărulComentarii

ariciul Ba ,sa dea Dumnezeu sa cada ceia ce numiti voi economie,si ce numesc io frecare de p..a si trai pe vatrai cu bani castigati moaca si nu prin munca cinstita.a inceput lumea a trai , prin calculator a calatori si a munci prin el.a se hrani prin cumparaturi online ,si a calcula in cifre tot ce tine de viata sanatate si educatie.Cifre .Statistici.Ba da sa cada ,sa ajunga omul sa manance o data la doua trei zile si atunci cu greu si cu frica,fiindca ceia ce se intampla acum in lume nu se poate pana la infinit asta e clar cred pentru tot prostul la orice nivel sar afla.Asa sa va ajute Dumnezeu

9 iunie 2020 9:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.