Virgil Guran, consilier al premierului pe probleme de ordine publică, a declarat sâmbătă, la Antena 3, că Ludovic Orban a dispus verificarea acuzaţiilor care i se aduc ministrului Finanţelor, Florin Cîţu. Cîţu a fost acuzat că ar fi desfiinţat Comisia Juridică din minister care trebuia să se judece cu părinţii săi.

„Da (n.r. - am discutat cu Ludovic Orban). Am verificat la cabinetul premierului, nu au ajuns aceste documente, probabil să fie pe circuit, poate e mai greoi. Deci premierul nu cunoaşte situaţia. Trebuie să se informeze. A fost reacţia normala, că va verifica să vadă ce se va întâmplă. Orice trebuie verificat, lămurit, daca este real sau nu. Noi avem aceasta politică foarte clară, să verificam si o sa va prezentam concluzia.”, a declarat Virgil Guran, întrebat dacă a fost discutată situaţia lui Florin Cîţu.

Potrivit acuzațiilor aduse de mai mulți angajați, Florin Cîțu ar fi propus în cadrul proiectului de reorganizare a Ministerului Finanțelor Publice, desființarea Comisiei Juridice pentru a-i îndepărta conducerea, care se judecă cu părinții săi pentru un teren pe marginea lacului Vidra, în apropierea pârtiei Voineasa.

Angajații mai acuză că ministrul Cițu a solicitat dosarul părinților săi și nu l-a mai restituit de la sfârșitul lunii ianuarie.


Comentarii

Muie postacilor Psd Sa sters commentari de ce ziare.ro

8 iunie 2020 9:51

dana Comisie, auzi, alta comisie cu misiunea clara de al curatii pe acest ciumara al pnl-istilor.Hot la hot nu isi iau banii din buzunar.Auzi, un hot controleaza alt hot. Pnl partid de mincinosi si corupti, i-au depasit si pe psd-isti .Ne-au furat votul la europarlamentare si acum incerca sa ne pacaleasca din nou.Va dati seama ce ar face astia cu johanis daca ar avea puterea deplina si in parlament.Nu credeam vreodata ca salvarea o sa ne vina de la psd.

7 iunie 2020 18:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.