Situație gravă la Ministerul Finanțelor. Mai multe acuzații au fost făcute la adresa lui Florin Cîțu, ministrul de Finanțe.

Potrivit declarației sale de avere, Florin Cîțu deține împreună cu fratele său 75 de hectare de pădure din comuna Voineasa, județul Vâlcea.

"Bună ziua. Așa arată terenul familiei Cîțu. Tot versantul e chelit. Mergeți acolo, între Vidra și Obîrșia Lotrului, la 1 km de pârtia construită de Udrea. Uitați-vă la cantitatea de lemn tăiat. 2472 mc. Este îngrozitor! Gândiți-vă că la un hectar sutn 300 de mc. Pădurea asta are 80-100 de ani. Scrie acolo că e tăiere accidentală. Adică igienizare. Păi asta ar însemna maxim 50 de mp la hectar, dacă nu e mână criminală. Or aici e! Sunt inginer silvic gradul 3, știu ce spun. Au pus fiole cu feromoni și au uscat tot. Feromonii atrag gândacii din familia ipadae. Acum, în mai, iunie, e sezonul lor. De la o singură fiolă usucă tot pe o rază de un km", se arată într-un mesaj trimis către redacția Antena 3.

Florin și George Cîțu au încercat încă din 2014 să atragă investitori pentru a construi un complex turistic format din hotel, pârtie de schi și case de vacanță. Frații Cîțu mai doreau să construiască un ștrand plutitor pe lacul Vidra, care iarna să se transforme în patinoar, precum și un debarcader. De asemenea, în plan mai era un complex comercial, un restaurant, un camping, o tabără de schi, o păstrăvărie și un amfiteatru exterior.

Tănase Stamule, consilierul premierului Ludovic Orban - "La Ministerul de Finanțe se face o reorganizare profundă, unde rămân numai cei competenți. Bineînțeles că cei mai puțin competenți încep să atace, să scoată tot felul de povești în spațiul public. Justiția își va spune cuvântul dacă este vreo problemă. Ce face Cîțu la Ministerul de Finanțe îi supără pe aceia care doreau să dețină monopolul. E 100% o răzbunare. Această speță e din 2014, când Florin Cîțu nu avea funcție publică. E în mod evident o încercare de a-l defăima pe unul dintre cei mai eficienți miniștri".


Comentarii

xyz "stamule" cu nume de porecla, covrigarul de doi bani gauriti, care face pe "profesorul" la ASE, impaduchiat pe langa acest Catu, spera sa prosteasca pe romani, cu palavrageli paduchiaose. Pai, acum scot capul din WC public, opintelile dreptacilor&Johanis sa puna labele pe putere in Romania: sa jefuiasca fara limite si control. Idem inaintasul Basescu.

8 iunie 2020 7:19

Mda! Știre Haznaua 3! Nu-i nimic, n-au decât organele legale să cerceteze detaliat acuzația, apoi să pedepsească excesiv de sever pe vinovat, sau vinovați. Dar dacă e numai un zvon subversiv, atunci să fie pedepsită sursa zvonului, adică Haznaua 3 în așa fel încât să nu mai fie posibilă nicidată aducerea de acuzații aiurea. Punct!

7 iunie 2020 20:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.