Vicepremierul Ungariei consideră că „misiunea noastră este să depăşim Trianonul prin clădirea ţării şi a naţiunii, întrucât graniţele maghiarimii şi cele ale Ungariei nu coincid”, transmite agenția de presă MTI. Declarația a fost făcută de Zsolt Semjén, la Csurgó, cu ocazia comemorării Zilei solidarităţii naţionale, care coincide cu centenarul semnării Tratatului de pace de la Trianon.

„Trebuie să înfruntăm că este nerealist să revendicăm totul în numele celor 1000 de ani, să te aştepţi la o soluţie din partea Uniunii Europene este naivitate, iar făcând referire la procentele etnice modificate, acceptând Trianonul, este trădare”, a declarat viceprim-ministrul ungar Zsolt Semjén, potrivit MTI.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Rudolf, fost împărat al Austro-Ungariei, de pe lumea cealaltă Eu nu înțeleg de ce se tot constipă Viktor Orban ăsta și ceilalți haidamaci patriotarzi d-ai lui. Nu e mai simplu ca Ungaria să se unească cu Austria și să rămână acolo ca și parte componentă a Austriei mari și late? Așa toți moghyor-emberii din Ungaria vor deveni cetățeni ai Austriei Mari care cuprinde și Ungaria mare și mai lățită o leacă, vor învăța să vorbească germana de idiom austriac și vor fi fericiți în vecii vecilor, neciuntiți de nimeni. Aștept cu mare nerăbdare să văd și eu Austria mare și lată. Punct!

5 iunie 2020 3:59

PROBO Pai nici granitele romanilor si a Romaniei nu coincid, nici ale Germaniei etc...Ce vreti mai,samanta de sacandal, sa dispareti de pe harta? Continuati tot asa si veti avea rezultatul.

4 iunie 2020 18:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.