Primarul Clujului, Emil Boc, este convins că Festivalul Internaţional de Film Transilvania va avea loc chiar şi în acest an, însă într-o formulă mai restrânsă. Boc afişează un optimism moderat şi în privinţa Untold şi Electric Castle.

Festivalurile Clujului aduc în oraş sute de mii de turişti şi contribuie la economia locală, însă în acest an lucrurile vor sta cu siguranţă altfel. În acest moment, doar în privinţa TIFF există certitudinea că se va organiza, chiar dacă va fi într-o formulă mult restrânsă. În anii trecuţi, la fiecare ediţie a TIFF luau parte peste 100.000 de oameni, o bună parte veniţi din alte oraşe şi din străinătate.

Primarul Emil Boc a confirmat, într-o apariţie la Realitatea Plus, faptul că cel mai important festival de film din sud-estul continentului va avea loc şi în acest an. „Să începem cu partea plină a paharului. Festivalul Internaţional de Film Transilvania cu siguranţă va avea loc. Cu un număr mai redus de participanţi. Organizatorii şi-au exprimat foarte clar opţiunea în parteneriat cu primăria de a-l organiza în acest an. Vor anunţa ei data exactă. De asemenea, alte evenimente de amploare mai mică în limita celor 500 de locuri stabilite de către autorităţi vor avea loc”, a spus Boc, pentru sursa citată.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.