Ludovic Orban revine cu clarificări în privinţa controversatei fotografii de la Guvern. Premierul a precizat că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naşte şi că dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis.

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc „, a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară, pentru Mediafax.

Cât despre faptul că se fuma în interiorul Guvernului, Ludovic Orban îşi recunoaşte greşeala şi plăteşte amenda dacă e nevoie.

Integral pe GândulComentarii

UNFORGIVEN Da, cred ca e o mare fierbere la guvern, cu SPP, SRI, DNA și SIE, care anchetează cine a făcut poza din unghiul respectiv, cine s-a aflat în acel loc și ce arată camerele ascunse din incăpere. Cine erau ceilalți 3 colegi prezenți care nu apar in cadru, fie șterși, fie remaniabili, care au dat-o mai departe dușmanilor și în ce scop? Ca doar nu suntem in USA să ne revoltăm ca doi milițieni i-au rupt piciorul și 3 coaste unuia fugit din carantină după ce alții au băgat profesionist 6 gloanțe intr-un bolnav mintal fugit pe scări. O fi mâna rușilor, a chinezilor, a PSD-iștilor, sau a Cotrocenilor ??? PS: Sigur că vajnicul crucișător CTP, își amintește secvența chefului cu Rebengiuc din Tănase Scatiu!

30 mai 2020 12:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.