Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, susţine necesitatea măsurării temperaturii la intrarea în spaţiile închise, o astfel de măsură fiind considerată “un minim triaj epidemiologic”.

Tătaru a declarat, vineri, la Iaşi, că măsurarea temperaturii în special la accesul în marile magazine reprezintă o formă de protecţie pentru toţi clienţii, inclusiv pentru cei care ar putea avea peste 37,3 grade Celsius.

″În orice spaţiu închis trebuie să avem un control, că vrem sau nu vrem. Este bine pentru noi. Este un moment în care noi trebuie să gestionăm un minim triaj epidemiologic. Este un minim triaj. Noi o temperatură ne-o luăm şi acasă.

Integral pe ProTVComentarii

Pompierul de serviciu de la tulumbă Foarte de acord! Numai eu mă deschei la prohab și scot scula cu care îi iau temperatura lui Raed Arafat, ca să-l triez epidemiologic și pandemiologic și megametacontagiologistic, acestă metodă de luare a temperaturii cu scula trebuie să devină metodă universală și galactică în România. Numai așa putem să eradicăm pesta asta de virus nenorocit. Mens sana in corpore barosana! Asta e lozinca zilei!

25 mai 2020 22:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.