Liderii PNL s-au reunit, marți seara, în ședință de partid, una dintre temele discutate fiind alegerile locale și parlamentare.

Conform relatării Digi24, premierul Ludovic Orban și-a manifestat dorința ca alegerile locale să se desfășoare în intervalul sfârșit de septembrie – început de octombrie, iar alegerile parlamentare în 6 decembrie.

Integral pe G4media.roComentarii

Haralambie Profetulescu Cu toată molima asta nenorocită, alegerile sunt posibile fără prelungirea aiurea a mandatului actualilor aleși. Alegerile se pot organiza pe o durată de timp mare și sub toate formele legale posibile, internet, prin poștă, etc. Într-o țară nord-americană mai țivilizată, alegerile sunt organizare într-o perioadă de timp de două săptămâni de zile, perioadă în care sunt desemnate mimim 10 zile unde secțiile de votare sunt deschise pe durata a 12 ore zilnic, dar electorul poate vota și prin corespondență sau internet sau cu urna mobilă, existând cerințe legale pe care trebuie să le îndeplinească, legitimarea cu acte legale, etc. Numai în România toate capetele iluminate cu opaițul Împușcatului nu s-au scremut să organizeze alegerile într-un mod mai lejer și mai civilizat, respectiv mărind durata de timp a alegerilor pentru minim 14 zile, etc. Turma de bovine din grajdul parlamentului n-are decât să găsească metode eficiente de prevenire a fraudelor, solicitarea de acte pentru legitimarea legală și bazată pe documente de identitate legale, etc. Succesuri!

20 mai 2020 22:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.