Vor să-şi vadă nepotul şi nu se lasă până nu reuşesc. Ion şi Eugenia Manole, părinţii Mădălinei Manole, promit că şi azi vor veni la poarta vilei din Otopeni.

E ziua când au dreptul să-l viziteze pe micuţul Petru, nepoţelul lor de doar trei ani. „Trebuia să venim cu executorul judecătoresc, pentru că ginerele nostru nu doreşte să pună în aplicare de bunăvoie decizia judectorului. Avem dreptul să ne luăm nepotul acasă, dar el nu ne lasă. Din păcate, nu avem de unde să-i dăm executorului 1.500 de lei, cât ne-a cerut, aşa că venim să ne facem singuri dreptate. Sparg eu poarta, dacă trebuie", ne-a spus, înfuriată, mama artistei.

Femeia se plânge că avocatul care le apără cauza, Bogdan Bărbuceanu, nu-şi mai dă nici el interesul, pentru că nu a primit bani. „Nu l-am plătit. Nu am de unde, dar şi-a făcut, în schimb, imagine multă pe spinarea fetei mele. Numele de Bărbuceanu e acum pe buzele tuturor", a strigat femeia îndurerată.

Integral pe Click!Comentarii

io bah nebunilor copilul ala are un tata si poate sa ii poarte de grija voi dovediti ca va pasa de mostenire si viata publica! si aveti o varsta..

5 noiembrie 2011 21:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.