Au mers în excursie, s-au distrat şi acum dau cu subsemnatul pe la Poliţie. Octavian Vişan, un profesor de sport de la Liceul Jean Monnet, este acuzat de o elevă că a violat-o. Aceasta a făcut plângere, la patru zile după ce s-au întors de la Predeal.

Weekendul trecut, profesorul de sport de la liceul de fiţe a mers într-o excursie la munte cu mai mulţi elevi. Octavian Vişan, 27 de ani, cel care ar fi trebuit să aibă grijă de tineri, se pare, însă, că s-ar fi dat la una din fetele din grup. Joi seara, la patru zile după ce s-au întors de la Predeal, tânăra, însoţită de tatăl ei, s-a prezentat la Poliţie şi a formulat o plângere împotriva profesorului, pe care îl acuză de agresiune sexuală.

La Jean Monnet, nimeni nu vorbeşte prea multe despre ce s-a întâmplat de fapt, cu toate că toţi dau senzaţia că ştiu. Unii ne-au spus că profesorul era la locul lui, liniştit şi nu dădea de bănuit că ar putea face un asemenea gest. Însă, multe dintre eleve îl descriu ca pe un cuceritor.

Vişan a petrecut, ieri, ore bune la Secţia 1 Poliţie, unde le-a spus an­­che­­tatorilor cum au stat lucrurile. Varianta lui e cea spusă şi de mama sa: "Fata a intrat la el în cameră. Sunt îndrăgostiţi".

Femeia a mai declarat că fiul ei e „în stare de şoc, distrus, traumatizat" şi că tatăl fetei l-ar fi ameninţat cu moartea, informează antena3.ro. Ea a mai precizat că eleva ar împlini 18 ani peste două luni şi că e curios că reclamaţia nu a fost făcută imediat, ci după patru zile.

«Sunt adorabil de pozitiv»

„Eu însumi sunt un real model pentru mine, încerc ca de la zi la zi să îmi aprofundez felul de a fi şi să îl duc către culmi foarte înalte. Sunt adorabil de pozitiv cu cei ce merită a fi aşa şi demonic cu cei ce nu. Sunt o fire foarte energică şi mereu angrenat în competiţia vieţii pentru că numai astfel simţi că trăieşti.", se descrie Octavian Vişan pe blogul propriu.

«L-am suspendat până la finalizarea anchetei»Cristian Alexandrescu, Inspector şcolar general al Capitalei
„Profesorul a fost suspendat până la finalizarea anchetei. Nu puteam să mai lăsăm un profesor acuzat de lucruri aşa de grave să-şi continue activitatea", a declarat Cristian Alexandrescu, inspectorul şcolar general al Capitalei.

A început imediat o anchetă în şcoală pentru a se analiza modul cum a fost organizată excursia din weekendul trecut, de la Predeal. El vrea să ştie exact câte cadre didactice au participat la această excursie şi dacă a fost asigurată securitatea elevilor.

Integral pe Click!Comentarii

Cornel Severin Mda... e periculos cu puștoaicele astea, ca se indragostesc si daca nu reciprochezi, dau repede gu goarna!

9 iunie 2020 22:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.