Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD a părăsit rapid spitalul, a spus că este perfect sănătos, ceea ce înseamnă că este, într-adevăr, posibil să-l fi luat cu leșin de la acuzația de trădare națională, pe care i-a adus-o Klaus Iohannis, după cum spune, foarte convins, Paul Stănescu. Sau, poate, de la cifrele amețitoare pe care le citea. Care cifre? Cele din programul PSD, ”Repornim România,” la care nimeni nu a mai fost atent după ce internarea lui Marcel Ciolacu a devenit știrea principală a zilei:

2250 lei/lună acordat angajatorilor care încadrează persoane concediate în timpul crizei; 1000 de lei celor concediați, eșalonarea plății impozitului pe salariu, indemnizație de sprijin de 700 lei/lună pentru gospodăriile cu venituri de până la 1.500 lei și de 300 lei/lună pentru gospodăriile cu venituri de la 1.501 lei până la 2.000 lei/lună.

Scutirea de impozit a medicilor de familie; eșalonarea obligațiilor fiscale ale firmelor pentru trei luni; suspendarea până la finalul anului plata impozitului pe venit, a CAS și a taxelor locale, aferente trimestrului doi, pentru toate firmele din multe domenii afectate de criză; zile libere pentru salariați, plătite în avans.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.