Imediat după ce şi-a preluat postul de primar al Timişoarei, Nicolae Robu i-a scos pe deţinuţi la curăţenie. Nicolae Robu a sesizat că oraşul este plin de gunoaie şi Timişoara pare un oraş abandonat. Primarul le-a cerut şefilor de servicii din Primăria Timişoara să iasă în stradă, să constate problemele şi să caute soluţii pentru a le rezolva. În ultimele zile, timişorenii au văzut că în municipiul lor deţinuţii au fost scoşi la curăţenie. În cartierul Soarelui, zeci de puşcăriaşi au tăiat iarba, au măturat străzile şi au adunat gunoaiele.

A început asfaltarea trotuarelor

Primăria a început efectuarea lucrărilor de reasfaltare a trotuarelor, unele dintre ele aproape impracticabile şi neasfaltate de 20 de ani. Timişorenii din zona Soarelui au fost extrem de încântaţi când au văzut că şi cartierul lor este la fel de curat ca şi centrul oraşului. Ei spun că plătesc taxe şi impozite locale, dar în ultimii zece ani au fost uitaţi de municipalitate. Deţinuţii vor curăţa zilele următoare cartierul Giroc şi apoi se vor muta în alte cartiere.

Integral pe România LiberăComentarii

mdlzoooek 6AEo4v zxaenjcowzue, [url=http://ungukgkpchbi.com/]ungukgkpchbi[/url], [link=http://gfxicfatlqin.com/]gfxicfatlqin[/link], http://vefgxhrybaca.com/

17 august 2012 9:53

Scabia Mama ce de autostrazi si drumuri nationale s-a putea realiza cu aceasta forta de munca. Americanii foloseau aceasta forta de munca gratuita la lucrari de consolidare a drumurilor, a terasamentelor, a indiguirilor si altor lucrari funciare. Erau paziti cu pustile iar cei care incercau sa dezerteze erau impuscati fara alta somatie.

29 iunie 2012 8:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.