Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost foarte grav rănit joi, după ce s-a aruncat de pe o stâncă din Acropole, în ceea ce pare a fi o tentativă de sinucidere, potrivit unui paznic al zonei arheologice şi turistice, informează AFP.

"Bărbatul a sărit şi a căzut peste teatrul Dyonisos. Era singur şi avea comportamentul unei persoane tulburate", a declarat paznicul.

Potrivit poliţiei, incidentul s-a produs la ora locală 09.30 (09.30 ora României), oră de mare aglomeraţie turistică în zonă.

Bărbatul, transportat la un spital din Atena, grav rănit la cap în urma căderii de la o înălţime de peste 100 de metri, are puţine şanse de supravieţuire, potrivit unei surse din poliţie.

Rata sinuciderilor este în creştere în Grecia, stat care se se află în criză de cinci ani consecutiv şi unde peste un milion de persoane fără locuri de muncă, dintre care mai mult de jumătate cu vârste înte 15 şi 24 de ani.


Comentarii

zeii din grecia Vai , vai , vai! Ce la noi e mai bine? Au constatat ca trebuie sa munceasca. Total inacceptabil ptr unii escroci!

21 ianuarie 2019 15:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.