Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Județul Vaslui nu mai face față numărului mare de români întorși din străinătate și se confrunta cu o lipsă acută de locuri pentru carantină. Sâmbătă noapte românii reveniți au făcut scandal pentru că au fost duși să înnopteze la Sala Sporturilor.

Câteva zeci de persoane sosite în țară din tări afectate de pandemie au făcut un scandal monstru la Stadionul Muncipal din Vaslui, unde au fost conduse de autorități pentru a înnopta, potrivit vremeanoua.ro.

Autoritățile din Vaslui spun că nu mai există locuri de carantină, în condițiile în care proprietarii de hoteluri nu vor să colaboreze și să pună la dispoziție camere pentru românii care revin acasă, potrivit publicației.

“Au scos aparatele de cafea din sală, pentru a ne face nouă loc. E inuman să ne pună să dormim pe jos. Doamnele de la DSP Vaslui stau bine-mersi în mașină, în timp ce o fetiță de trei ani stă afară, în frig.

Ni s-a spus să suportăm, dacă tot ne-a venit dorul de țară.

Soția unui bărbat care este izolat cu noi a fost amendată pentru că ne-a adus apă.

Ni se vorbește foarte urât, la intimidare. Le-am transmis autorităților să ne plaseze în carantină la domiciliu, pe propria răspundere.

Nu ieșim din casă, nu intrăm în contact cu alte persoane, pentru că avem și noi familii și nu vrem să le expunem riscului. N-au fost de acord, iar la ora 22:30, ne-au luat pe 18 dintre noi cu un microbuz pentru a ne caza la o pensiune spre Bârlad.

Alte patru persoane au rămas la Sala Sporturilor, nu știm ce se va întâmpla cu ele”, a declarat pentru vremeanou.ro unul dintre vasluienii care s-au întors din străinătate.

Aseară alte 29 de persoane așteptau să fie preluate de autorități și distribuite spre locuri de carantină.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.