Cristian Preda, Theodor Baconschi, Dorin Florea, Mihai Stănişoară şi Cezar Preda candidează pentru funcţiile de prim-vicepreşedinte al PDL, potrivit unor surse din interiorul partidului, citate de Mediafax.

Potrivit surselor citate, pentru funcţiile de vicepreşedinte şi-au depus candidatura Cristian Boureanu, Silviu Prigoană, Raluca Turcan, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Radu F. Alexandru, George Scripcaru, Traian Igaş, Mircea Hava, Florin Popescu, Andreea Paul.

De asemenea, tot în cursa pentru funcţia de vicepreşedinte a PDL se mai află Sebastian Bodu şi Cezar Preda, care candidează şi pentru postul de prim-vicepreşedinte, Gheorghe Tinel, William Brînză, Alin Tişe, Cristian Petrescu, Marian Jean Marinescu, Petru Luhan, Costică Canacheu, Constantin Ostaficiuc, Alin Trăşculescu, Irinel Cristu.

Conform aceloraşi surse, pentru funcţia de secretar general al PDL s-a înscris Gheorghe Flutur.


În cursa pentru funcţia de preşedinte al PDL s-a înscris doar Vasile Blaga.

Fostul secretar general al PDL deputatul Ioan Oltean a declarat, miercuri, că nu va mai candida la nicio funcţie în noul Birou Permament Naţional al PDL întrucât crede că a venit timpul să lase locul altora.

Grupul Macovei-Preda-Voinescu-Paleologu a renunţat la depunerea unei candidaturi la şefia PDL.

Convenţia Naţională Extraordinară a PDL va avea loc pe 30 iunie, după ce actuala conducere a partidului a demisionat ca urmare a rezultatelor slabe obţinute la alegerile locale.­ Democrat-liberalii îşi vor alege sâmbătă noua conducere şi noul preşedinte al partidului.


Comentarii

E mare înghesuială la Ciolăniada leproșilor portocalii! Theodor Baconschi e fondatorul Fundației Democrat-Creștine dar e amestecat și în Noua Republică unde mai e amestecat și Cristian Preda, iar acolo la Republica 9 s-a amestecăcat și Mihai Răzvan Ungureanu, unde acești marțafoi zic că Republica 9 e un partidoi de laba dreaptă. Dar aici aceste personaje dubioase candidează la funcția de vice-personaje, iar dincolo ei sunt și se vor lideri? Păi ori de-o parte, ori de alta, nu de alta dar dualismul politic miroase a cufureală politică și a formidabilă ipocrizie. Însă toată tevatura asta dovedește de fapt că acești fripturiști nu sunt decât niște oportuniști ordinari, niște neoameni pentru care cetățeanul român obișnuit sau națiunea română nu reprezintă nimic, pentru că PDL a dovedit până acum că nu e în stare decât să batjocurească țara și nivelul ei de trai. Bleaga cel care candidează la șefie, a mai făcut între timp vreo 3 gușe peste cele 3 bărbii duble pe care le avea până acum. Să le fie țărâna ușoară!

29 iunie 2012 4:27

breazu Vad numai figuri nou noute, nici rahat nu au mancat, nici gura nu le pute! Cred ca buldogul asta are mari emotii ca nu va fi ales! Mai stim noi cine candida de unul singur si nu pierdea!! Ar fi culmea sa iasa pe locul 2!

28 iunie 2012 10:02

anna Nu ne intereseaza deloc sleahta asta de infractori puscariabili!

28 iunie 2012 0:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.