Preşedintele grupului socialist-democrat din Parlamentul European, Hannes Swoboda, a spus că şeful statului ar trebui să unifice oamenii, şi nu să-i dezbine, aşa cum a auzit el că se întâmplă.

"Tot ce aud eu şi vorbesc cu oameni din PSD, PC, eu nu văd astfel de acţiuni din partea preşedintelui (Traian Băsescu - n.r.), de a uni oameni, şi astfel de dezbinări nu sunt bune", a comentat şeful grupului socialist-democrat din Parlamentul European, Hannes Swoboda, în ediţia de marţi seară a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3.

Hannes Swoboda a continuat spunând că el a fost de mai multe ori în România şi a văzut că Guvernul caută soluţii la problemele oamenilor.

"Eu am venit de mai multe ori în această ţară, cetăţenii vor să vadă soluţii la probleme, iar Guvernul asta face, reacţionează decent, caută soluţii", a adăugat preşedintele grupului socialist-democrat din Parlamentul European, Hannes Swoboda.


Comentarii

Omul vesel A mai aparut un basist, sa-l servim. Aici nu-i vorba nici de iliescu, nici de socialisti. Aici e vorba ca un grup de politruci portocalii, anexe geopolitice ale neoconului, s-au sters la fund cu peste 7 milioane de voturi. Retineti, nu 100.000, nu 4 milioane. PESTE 7 milioane !! Unde e democratia, baseilor ? Unde tineti ascuns statul de drept ? Internationalizarea problemelor din Romania nu le-am dorit, nici nu le-am provocat noi. Le-a provocat dracul chel, disperat ca pierde puterea. Se va rezolva ca la Osborne, ma tem. Alta iesire nu-i. Apoi...alegeri libere.

12 septembrie 2012 21:33

matusa tamara Cine putea "informa" socialistii europeni in mod "just" si asa cum serviciile au stabilit si merita "dansii" informati ,decat un "informator -turnator "de profesie ca motanul raios Felix si un "om al adevarului si cinstei "ca dl Copy- Lash Ponta ! Dl .Swoboda trebuie sa fie slab de inger sa creada un cuvant dintr-o suta emis de cele doua loaze ce reprezinta "socialismul autohton original" creat de creierul rosu a lui Iliescu!

12 septembrie 2012 13:35

Euro-press ponta si crin doua canalii care au bagat Romania in mare rahat

12 septembrie 2012 13:19

Toma I. Pe H. Swoboda l-au inscris sigur in USL,si vorbeste conform directivelor de partid. Si la PE se poarta dezinformarea.

17 iulie 2012 18:16

ionel De ce ar vrea sa ne uneasca presedintele pe noi cu electoratul fara creier al PSD-ului?

27 iunie 2012 10:57

eugenb Deci si strainii s-au prins ce fel de mare Sef este Basescu! De aceea nu il mai baga in seama nimeni pe la Bruxelles! Puterea lui Basescu este ZERO taiat! Ungureanu deabia asteapta sa fie suspendat Basescu ca sa ia locul in fata pdl-istilor si dupa aceea nu se mai aude de Basescu decat ca sa fie dus la Jilava, ca de Puscaria Rahova nu are fata! Ha! Ha! Ha!

27 iunie 2012 8:06

socialistu lefter Dl socialist european stie ce vorbeste: are informatii temeinice. De la Ponta si Felix. Impartiale, desigur. Presedintele ar trebui sa dea puterea pe mina "informatorilor", ca sa deovedeasca bunele intentii de a "unifica oamenii". Guvernul COPYlotului "caută soluţii la problemele oamenilor.". Stiiim. Ce pacat ca aceste solutii sunt mai rare decit "the missing link", dovezile ca exista extraterestri si momentul descalecarii dacilor la Roma...

27 iunie 2012 7:26

Papa Pe scurt: o EURO-jigodie socialista provenita dintr-o tzara pe care Transparency International o plaseaza în rând cu ... REPUBLICA DEMOCRATA CONGO (!) la capitolul coruptie (structurala) comite imixtiuni în actul de justitie român si-si da cu parerea asupra constitutionalitatii unor decizii parlamentare? Ca ce chestie? De unde si pâna unde?

27 iunie 2012 1:38

Un alegator Si ei au avut un "Severin" in PE la fel ca si austriecii. Nu intamplator Ponta este in bune relatie cu amndoua partile acestea.

26 iunie 2012 23:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.