Printre persoanele chemate marţi la DNA în cazul fostului premier Adrian Năstase, care a încercat să se sinucidă după ce a fost condamnat la închisoare, se află şi şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, potrivit Realitatea TV.

A fost audiat şi adjunctul său, care a declarat că săptămâna trecută a fost în concediu şi nu poate da mai multe informaţii.

De asemenea, la DNA a fost chemată şi conducerea Poliţiei Capitalei.

Integral pe România LiberăComentarii

poporul roman romani , SA IESIM IN STRADA ...SA IESIM SI SA-L ALUNGAM PE CHIOR ...

26 iunie 2012 21:32

dorin Domne! Nu se poate. In ce tara traim? Au ajuns sa ancheteze politistii din cauza unui hot ca Adrian Nastase?

26 iunie 2012 21:21

democratia bai , procuroare generala de cacat , te tipi la avocatul poporului ? faci balci cu toata lumea si circ , iti poalele in cap crezand ca n-am mai vazut o chizda nespalata de-a lui basescu ?ai innebunit ? plagiatoare si copiatoare de doi bani...

26 iunie 2012 21:01

ionel Firma nr 1 mondial en domeniul licitatiilor cauta persoane serioase care doresc sa castige bani extinzand aceasta afacere globala.Persoanele interesate pot sa contacteze prin email: .............................

26 iunie 2012 20:55

dinu se face dreptate. auzi, cica sefii MAI iau chemat ambulanta. de acuma toti ordinarii de hoti spargatori o sa aiba pretentia sa aiba ambulanta acasa, sa vina iml -ul sa le faca analize etc. bine face ca il duce , de era barbat nu se taia la git ind se barbierea, folosea masina electrica . la bistrita unei femei ca a furat un sac de cartofi iau dat 1an de inhisoare , caci nu mai avea e sa le dea mincare la cei 3 ccopii.imi aduc aminte cum sa solidarizat nastase cu adrian bivolaru ccel ce delapidase 2000 miliarde si cum mergea el sa-l sustina si sa intervina la procuratura si iau dat 5 ani inchisoare din care a facut 2,5 ani. deci si aii, se incearca plagierea justitiei de catre conducatorul de doctorate in plagiat.lool.

26 iunie 2012 20:49

mitrea..dragnea..grebla... Acum au vazut si sobolanii politici plini de smecherii si tupeu ,si au timp sa rumege bine, ce inseamna un stat democratic ,in care nimeni nu e mai presus de lege si trebuie sa beleasca bine ochiii sa nu mai incalce legea si sa comita potlogariii ca nu-i mai scapa nici dracu.Acum s-a demonstrat clar ca justitia este puternica,este independenta si impartiala , Pentru asta sa-i multumim presedintelui Basescu si tinerilorpromovati in justitie si procuratura nealterati de excroci de teapa lui nastase, Iliescu, voiculescu…si alte cozi de topor care ne-au indobitocit cu dezimformari, minciuni, manipulari pe televiziunile celor mai mari hoti penali!! Curaj tuturor, si mai ales poporului Roman care sigur v-a sti sa aleaga intre OAMENII DE STAT, care apara statul si tara, si niste HOTI care darama statul de drept.. si fura tara!!

26 iunie 2012 20:10

mama trebuia sa-l lase pe nastase sa-si faca pedeapsa fara sa se faca abuzurisi toti cei care va bucurati caci roata se invirteste

26 iunie 2012 20:07

manolea procuroarea COPY-PASTE si COPY-UTA ...PLAGIATOARE SI FURACIOASA ...si asta face justitia in romania ...ha,ha, ha ..

26 iunie 2012 19:51

nelu 1 tot ce se petrece acum in cazul adrian nastase este mina lui basescu. vrea sa arate lumii ca el face dreptate. cind se va face dreptate in dosarul flota, alro si alte mafii in care este numarul 1, va zimbi la fel ca prostul. dreptate in romania nu se va face niciodata, cei care au furat vor ramine cu ce au furat pentru ca justitia, de la inalta curte, csm, procuratura generala, dna sun institutii npolitizate si executa numai ordinele lui basescu. cine este codruta? cine este morar( un procuror urmare caruia romanii platesc daune morale - cedo- doasare instrumentate morar, indivizii numiti de basescu - pensionari sau ligai la CSM sau inalta curte.

26 iunie 2012 19:43

mama ionele e clar ca tot mahmur esti,mai ia o votca sa te dregi

26 iunie 2012 19:32

mama Draga Mara,Nastase nu mai are oua de numarat ,asta nu e o infractiune?

26 iunie 2012 19:01

mara DNA nu are competenta de a investiga infractiuni de favorizarea infractorului daca nu sunt in legatura cu infractiuni de coruptie. Diagnosticul stabilit de medici nu poate fi pus la indoiala decat daca alti medici s-au pronuntat fara echivoc in acest sens asumandu-si in scris a asemenea opinie. Faptul ca politistii trimisi sa puna in executare mandatul nu au incheiat formalitatile ceruta de proceduri nu este imputabil medicilor. Nelutu,...du-te la cosit

26 iunie 2012 18:40

aliodor si cu procuroarea generala plagiatoare nu mi-e rusine ...procuroarea COPY-PASTE Sau COPY-UTA ...HA,HA, HA

26 iunie 2012 18:20

nelu JE va trebui să meargă toți nu trebuie nimeni să fie considerat mai sus de lege .numai tontu se crede deasupra legii .deocam dată i sa mai închis gura că nu mai are cine să îi dea sfaturi .pînă își va da demisia că a plagiat , va fi mai rezervat că sfătuitorul e deținut .

26 iunie 2012 18:00

je urmeaza la dna traian basescu ...

26 iunie 2012 17:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.