Coronavirusul poartă azi numele de SARS 2 şi provoacă boala COVID-19. În unele state s-a declanşat isteria. Cine beneficiază de căderea burselor, de închiderea şcolilor, de criza mondială, de prăbuşirea economiei Chinei poate fi identificat uşor pe Wall Street.

Dacă asculţi americanii, cărora li se fâlfâie de predicatele agenţiilor de stârnit spaima, îţi dai seama că naţiunile mari ies triumfătoare din orice cataclism artificial lansat.

Încerc să demontez o serie de mituri.

1. Coronavirus e cel mai ucigaş virus. Fals. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. În Italia s-au declarat 7 morţi din această cauză. Toţi erau peste 70 de ani. Decesul apare doar la persoanele deprimate imunologic. Nicio publicaţie nu titrează informaţia că unul dintre ei era bolnav de cancer, în ultimul stadiu. Un medic român din Iaşi, Răzvan Constantinescu, s-a oferit voluntar să fie cobai: “Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții,” a scris reputatul gastroenterolog.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.