Teo Trandafir a acceptat să acorde în exclusivitate un interviu pentru CANCAN TV, primul după externarea din clinica din Viena.

Vedeta de televiziune s-a refăcut după teribila boală de care a suferit şi a vorbit pentru prima dată despre revederea cu fetiţa ei. Pentru a îi face o surpriză Maiei, apropiaţii familiei i-au spus fetiţei că urmează să fie protagonista unei şedinte foto, moment în care a intrat in casa Teo. "Ea a fost extraordinar de surprinsă când am venit. Ea astepta sa vina fotograful. Era sa sperii copilul cand am ajuns. Strangeam copilul in brate şi urlam. Ea ma tinea in brate si imi spunea ca totul o sa fie bine.", a povestit Teo la CANCAN TV.

Omul de televiziune a vorbit de la catedra Şcolii de Televiune, unde este profesor, despre spitalizarea din Viena. "E fabulos să mori, să fii în comă este o aventură! Jumătate din timp nu am fost acolo, deoarece nu era cazul. Îmi aduc aminte doar umbre, că mă duceau la raze cu pat cu tot şi că spuneau că nu o sa fie bine, în germană", a descris Teo experienţa de la clinica din Austria.

Vedeta a fost emotionata pana la lacrimi de un montaj CANCAN TV, in care prietenii din televiziune i-au urat multa sănătate şi fericire, acum că a revenit la muncă.

Integral pe CancanComentarii

criticonline Mai tii tu minte teo ce figuri prostesti faceai tu in parlamentul tarii noastre ROMANIA ! cit despre moarte , coma, tu ai probleme foarte grave la cap, cerebel. trebuia sa-ti faci vizita medicala / analizele, inainte de a intra in partid / parlament. apropos cu cit " te plateste " parlamentul pentru gesturile tale de timpa ?

4 noiembrie 2011 8:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.