PDL plăteşte acum preţul pentru ultimii trei ani de guvernare, a spus, vineri, deputatul democrat-liberal Gheorghe Tinel, referindu-se la demisiile în bloc din conducerea partidului, care au avut loc ieri.

"Din punct de vedere politic, contează rezultatul, care era cel scontat. Nu cred că exista o altă alternativă la ce s-a întâmplat ieri. Acum, PDL plăteşte preţul pentru cei trei ani şi jumătate de guvernare", a declarat deputatul PDL Gheorghe Tinel, în ediţia de vineri seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

În ceea ce priveşte demisia lui Emil Boc de la şefia PDL, Tinel este de părere că acesta este momentul în care "s-a rupt lanţul" şi spune că nu ştie cine a stat în spatele demisiei fostului premier.

"Lanţul s-a rupt când Emil Boc a demisionat. În momentul în care pierzi prim-ministrul e greu să păstrezi guvernarea. (...) Nu ştiu cine l-a făcut pe Boc să demisioneze", a adăugat deputatul Gheorghe Tinel.

Toţi liderii PDL în frunte cu Emil Boc, preşedintele democrat-liberalilor, şi-au dat demisia, joi, din conducerea partidului. Şefii PDL au căzut de acord cu formarea unui Birou Permanent interimar care va institui un Congres Extraordinar.

Demisiile acestora au venit după cele anunţate de Elena Udrea, Dorin Florea şi Gheorghe Ştefan, zis Pinalti.


Comentarii

cucu Nu domnule Tinel ,au sanctionat hotia , ingamfarea,aroganta , PDL-isto -Basista

17 iunie 2012 15:41

coco rico de cj-N cetatenii acestei tari obisnuiti cu saracia, au acceptat reducerile de venituri, ...protestele au fost anemice....dar prostia, infatuarea si hotia le-a iesit prin sapca PDL-ilor,oamenii s-au saturat de luxul curvelor, logorea guvernantilor. PDL s-a salvat de la adevaratul dezastru prin voturile furate-acei 5-7% de participanti in plus la vot

16 iunie 2012 12:36

Omul plictisit Tineleeeee, nu vrei tu sa iei o pauza ? Pdl`ul nu "plateste ca a fost la guvernare", plateste ca e idiot, ca exista si ca respira. Iar tu, in afara de panglicarii politice, mai stii sa scoti si altceva ? M-am uitat in cv-ul tau si ceva arata ciudat. Inteleg ca esti inginer silvic, da ce dacu` ai catat sa faci dreptu`...la(h)universiatea ecologica ?! Apoi ...in cv scrie ca esti "doctorand la catedra de impaduriri". Ce ar fi sa-ti vezi de... impaduriri si sa nu mai plictisesti lumea cu imbecilitati ?!

16 iunie 2012 12:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.