Fostul preşedinte al PDL Bucureşti, Elena Udrea, a fost printre ultimii care au luat cuvântul în şedinţa de joi a Colegiului Director pentru că a vrut să afle toate acuzaţiile care i se aduc şi niciuna să nu rămână fără replică, au declarat surse participante citate de Realitatea.net.

Udrea le-a spus colegilor săi că a vrut să vadă dacă există reproşuri la adresa ei, pentru că "aud pe la colţuri că nu sunt bună".

Udrea s-a declarat nemulţumită de faptul că unii democrat-liberali consideră că le-a adus prejudicii de imagine în campania electorală. "De ce nu mi-aţi spus asta şi în urmă cu câteva luni, când mă chemaţi să tai panglici?", ar fi declarat Udrea. "Atunci eram bună, acum nu mai sunt?", ar mai mai spus ea, potrivit surselor citate.

Udrea s-a referit şi la acuzaţiile cum că a făcut săli de sport când a fost ministru întrebând partidul cine a depus proiectele, au mai declarat sursele citate.

Integral pe România LiberăComentarii

alien la 5o de ani? cu barba aia de boxer? n-ai fost niciodata buna...

16 iunie 2012 0:45

betivul bai,postac-tic-tic-ticait-ce n-ai inceput cu tov ilici, votat mai dihai ca si kim jong...si chiar ai nesimtirea sa gindesti ca justitia va face curatenie ? poate pe la tine-n ograda...si poate-ti zvirle ponta vreun rest de la mesele din viena....

15 iunie 2012 19:43

TIC-TIC-TIC PTR.CINE BAT CLOPOTELE, PDL-ISTILOR?????????????......PTR. CINE BAT CLOPOTELE COANA NUTZI????.....VAVENI TIMPUL SA RASPUNDETI PTR. TOT JAFUL PRESTAT SUB 'IMPARATIA' CHIORULUI SEF SI A SMECLULUI NUMIT P.D.L.!

15 iunie 2012 18:58

ce buna esti ! DAR NU PENTRU PARTID ! (BASE STIE DE CE !!!!!!!!!)

15 iunie 2012 18:54

liviu transnea Paparuda se crede sefa peste balciul numit PDL. Cum nimeni nu se poate pune cu "muschii" ei ..se da in stamba inca odata si nu uita sa refaca "puterile" flacarii violete.

15 iunie 2012 18:35

mikis Ba da esti buna de pdl it

15 iunie 2012 18:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.