Românca Anca Neacşu, arestată în India, a fost reţinută pentru luare de mită împreună cu soţul ei, un cunoscut om de afaceri indian. Avocatul femeii a declarat în presa indiană că românca a fost supusă la rele tratamente în detenţie şi că i s-a reţinut paşaportul, potrivit Rtv.net.

Anca Neacşu şi soţul său sunt acuzaţi că ar fi primit ilegal 530.000 de dolari de la o firmă elveţiană de armament. În schimbul banilor, ei ar fi trebuit să facă presiuni pe lângă membrii guvernului indian ca societatea să obţină dreptul de a face comerţ cu arme în India.

Românca ar fi ajuns în mijlocul scandalului fără să îşi dea seama. Ea a lucrat trei ani ca recepţioneră, perioadă în care l-a cunoscut pe Abhishek Verma. Omul de afaceri indian, cunoscut pentru petrecerile extravagante şi pentru nenumăratele relaţii cu fotomodele, a cucerit-o pe Neacşu.

De aici, lucrurile s-au complicat. Verma susţine că un avocat american, fost apropiat al său, i-a întins o cursă româncei şi a numit-o la conducerea unei organizaţii non-profit prin care se spălau bani. Pe de altă parte, avocatul susţine că indianul a fost creierul întregii operaţiuni.

Cert este că acum, Neacşu se află după gratii, unde ar fi fost torturată, a spus apărătorul său, care a declarat că femeia vrea să discute cu ambasadoarea României. El susţine inclusiv că arestarea clientei sale a fost ilegală, pentru că a fost reţinută de un poliţist bărbat, după apusul Soarelui şi conform legii indiene, în cursul nopţii, femeile pot fi arestate numai de femei.

Integral pe România LiberăComentarii

GOGU CAND S-A COMBINAT CU ACEST INFRACTOR A CERUT SA DISCUTE CU AMBASADA???? SICTIRRRRRRR...

15 iunie 2012 19:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.