Teo Trandafir a vorbit despre perioada când a fost internată la Viena, despre recuperare, relaţia cu fiica sa Maia, cât şi despre tatăl ei, despre care spune că în acea perioadă critică a fost victima presei.

Teo Trandafir a declarat la Acces Direct că a început să se simtă mai bine şi speră să nu mai fie nevoită să mai meargă la Viena. Ea a fost operată din nou, în urmă cu o lună.

"Eu sper să nu se mai întâmple nimic. Există medici şi în România, nu vreau să mai fac naveta Bucureşti-Viena. A fost un moment greu şi nu aş vrea să dau detalii. Nu eram conştientă şi nu puteam să vorbesc cu nimeni", a spus Teo.

Întrebată dacă a vorbit cu tatăl ei în timpul în care a fost internată la Viena, Teo a spus cu nu a avut cum să comunice cu el fiindcă nu era conştientă.

"Nu am avut telefon şi aproape tot timpul nu era conştientă. Normal că oricărui copil îi este dor de părintele lui. De unde ştiţi voi că eu nu vorbesc acum cu tatăl meu. Apariţia tatălui meu la TV m-a afectat foarte mult fiindcă era un om disperat, îi murea copilul. Presa s-a folosit de el, el fiind un om sensibil", a spus ea.

Teo a recunoscut că viaţa ei s-a schimbat de când s-a îmbolnăvit şi că îşi doreşte să trăiască măcar până când fiica ei va fi majoră.

"Viaţa oricărui om care se îmbolnăveşte grav se schimbă. Am înţeles de multă vreme că viaţa se termină, dar vreau să trăiesc suficient cât să-mi văd fata majoră. Ea mă ajută foarte mult, fiindcă sunt foarte multe lucruri pe care nu pot să le fac. Are grijă dacă beau apă, dacă îmi iau medicamente. Ea a este mult mai matură decât fetele de vârsta ei. E cea mai bună prietena a mea", a precizat Teo Trandafir.

Integral pe Click!Comentarii

Mihai Constantin Toti care scrieti atat de porcos cu un limbaj caracteristic oamenilor fara educatie de ce nu va duceti voi sa invatati, sa faceti macar o facultate sa vedeti cum va schimbati atitudinea. Asa a ajuns tara asta de rasul satului, fiind reprezentata de oameni ca voi. Invatati, Invatati, Invatati! si veti fi mai intelegatori cu cei din jurul vostru. Uitati-va sa vadeti mai intai barna din ochii vostrii decat paiul din ochii celuilalt.

10 septembrie 2013 14:47

Doina Multa sanatate sa te bucuri de fetita de viata si nu da satisfactie gurilor rautacioase care put.Sa gindesti pozitiv sa te ingrijesti de sanatatea ta este cel mai important si sugerez sa nu raspunzi celor care te jignesc asculta-ma nu merita efortul.Numai bine si multa sanatate.

4 noiembrie 2011 3:42

Pliscu mic si joc de glezne Poate reusesti astfel sa mai slabesti. Din ce femeie iubita erai pe mucul ecran ai reusit sa te compromiti si sa te victimizezi in asa hal, incat oamenii nu mai dau nici 2 bani pe tine.

3 noiembrie 2011 22:28

mara Tara arde si baba (proasta) se piaptana. Cui ii pasa de Teo Trandafir in naceste zile tulburi? Sau acum face jocul PDL, acela de a distrage atentia de la situatia reala, sa recompenseze "figurile" trecute? Frumoasa nu este, desteapta nici atat, are gura mare, recunoastem, dar nu e suficient. Teo este o nulitate absoluta care se erijeaza in model national. Ar face bine sa taca si sa se ascunda.

3 noiembrie 2011 20:50

criticonline Presa s-a folosit si de gesturile tale de timpa din parlament ! mai tii tu minte teo ce figuri prostesti faceai tu in parlamentul tarii noastre ROMANIA ! cit despre boala ta, primele semne de altfel foarte grave au aparut la cap, cerebel. Degeaba il amesteci pe taica-tau , tu tot dilimandroasa ramai, sa-ti fie rusine !

3 noiembrie 2011 19:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.