Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a informat că, în perioada în care Legea pensiilor a fost modificată, Casa Naţională de Pensii Publice nu a fpcut niun studiu privind impactul majorării acestora.

„În mandatul meu, promisiunile se respectă. Aşa cum m-am angajat în urmă cu 3 săptămâni la audierea din Parlament, am căutat în toate Direcţiile Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale şi în instituţiile din coordonarea Ministerului TOATE Studiile realizate din 2017 până în prezent.

Deciziile trebuie luate pe baza unor studii de specialitate. Astăzi încep publicarea acestora. În zilele următoare voi continua publicarea acestor documente, transparent, pentru ca orice cetăţean să poată avea acces uşor la ele. Precizez în clar care sunt direcţiile sau structurile de la care nu am primit niciun studiu/raport. Doar un exemplu. Răspunsul fostului Preşedinte al Casei Naţionale de Pensii Publice, la solicitarea mea de a îmi trimite toate studiile realizate. Într-o perioadă când Legea Pensiilor a fost modificată, CNPP nu a realizat nici măcar un studiu pe acest subiect. De aici începem”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.