Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, consideră că în Guvern este nevoie de o împrospătare "pe ici, pe colo", ea nedorind să detalieze ce ministere are în vedere şi subliniind că este decizia premierului să decidă asupra unei eventuale remanieri.

Întrebată, joi, în contextul unei discuţii despre atragerea fondurilor europene, dacă sunt miniştri care ar trebui să fie schimbaţi din funcţii, Elena Udrea a spus: "Asta primul-ministru trebuie să o spună, analiza este la primul-ministru".

"Când primul-ministru va considera că e cazul să-şi schimbe echipa, să şi-o împrospăteze, să şi-o înnoiască, să aducă oameni mai buni, atunci cu siguranţă că o va face", a mai spus ea.

Chestionată dacă, în opinia sa, este nevoie de o împrospătare la nivelul Guvernului, Udrea a răspuns că "pe ici, pe colo, da", însă a refuzat să ofere precizări privind eventuale nume de miniştri.
Integral pe MediafaxComentarii

sherlok da ,in materie de "improspatare"ati gasit persoana cea mai potrivita…

17 septembrie 2015 16:24

calistrat Acuma, ce sa zic, ca nu o duce capul in materie de turism, e scuzabil, ca n-a facut nici o scoala in sensul asta.Dar sa i se dea pe mana un minister si un sector economic : turismul ,care ar fi putut fi un sector foarte rentabil al economiei tzarii, si, in plus persoana sa se mai si laude cu o frunza verde ca fiind summumul promovarii turismului,e de neconceput

29 octombrie 2014 11:10

Omul plictisit Decat sa intrebati pe leana, mai bine intrebati cainele de la coltul blocului. Credeti-ma, ala nu minte niciodata.

22 ianuarie 2014 16:36

Urmasii lui Iancu In legatura, cu Elena Udrea care fara nici o rezerva NU are nici o experienta in domeniul Turismului si vezi ceea ce a facut in trecut ,unde a a irosit banii respectivi pt. a camufla furtul adevarat de bani care erau dati pt. a ridicaturismul in tara si nici decuma distruge asa cum a facut .In orice caz esti blonda dar esti o infumurata ,ai fost Min. al Turismului dar esti on nelegiuitorare si o criminala al Turismului ROmanesc,ai furat in stinga si in dreapota si ai batut joc de oameni vazind cu ochii,.va venii ziua cind veii fi pedepsita pt. toto genocidul turisctic pe care l-ai facut,te credeai marea Domana din PDL,,uite ca ati si cazut si inca foarte bine.Acuma Justitia ar trebuii sa te i-a l;a purificat si pe tine si pe sotul tau sa explicati in fata DNA-ului de unde aveti toate averile si banii pe care nici in 10 vieti nu ai cum sa le faci. RUSINE sa-ti fie Udrea ,pot sa spun asa deoarece nu mai am nici un respect pt. o femei de genul tau si de genul lui hoata de voturi si specialista in matematica,Roberta Anastase. La PUSCARIE CU VOI SI CU TOITI PDL-isit care au jefuti si distrus tara,ati saracit lumea,ati distrus spitalele si invatamintul ati vrut chiart sa dezbinati tara si sa dati Transilvania printr-o mirsavie ungurilor,va venii zioua cind veti platii ,politic deja il platit,si sa de-a DUmnezeu in viata vecilor sa nu putei reveni si asa cum am spus la puscarie cu tine ,pe veci sa vezi cum este viata adevarat,. JOS Tradatorii de tara si criminali de suflete. TRAiasca Romania su toate Regiunile lui istorice,iar NU uitaTI SI PITICUL ALA S-A NASCUT EL IN TARA MITILOR DAR VEI FII TRAS SI TU LA RASPUNDERE ,VROIATI SA DATI TRANSILVANIA UNGURILOR CU REGIONALISMUL VOSTRU CAMUFLAT,DACA SE INTIMPLA ASTA PITICULE NU TE VEDEAM BINE.

28 iulie 2012 16:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.