România continuă să aibă probleme cu birocraţia şi nu are o reputaţie de "ţară curată" pentru afaceri, cazurile de corupţie continuând să reprezinte o îngrijorare pentru investitorii străini şi o problemă ce trebuie rezolvată de procurori, consideră ambasadorul britanic la Bucureşti, Martin Harris.

El afirmă, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, că reputaţia proastă este principalul dezavantaj al României în atragerea investiţiilor străine, în Marea Britanie existând legi stricte împotriva corupţiei.

Ambasadorul arată, fără a generaliza, că există companii mici şi mari care se confruntă cu problema "şpăgii", motiv pentru care autorităţile trebuie să se concentreze să schimbe reputaţia ţării.
Integral pe Money.roComentarii

ANDREI HARRIS DRAGA, TU SA-TI VEZI DE LUNGUL NASULUI, NU AI DEMONSTRAT PANA ACUM CA NU AI LUAT SPAGA, SAU COMISION CUM SE SPUNE IN MAREA BRITANIE!

23 noiembrie 2011 20:08

maimutoilor! bine ca aveti voi reputatia de pedofili!

18 noiembrie 2011 12:39

gogu Ambasadorul Marii Britanii are dreptate, îl invităm la Brașov, aici poate demonstra că România nu are reputaţie de ţară curată pentru investitori, îl poate conduce măria sa primarul interlop al brașovului, la un tur prin piața talcioc-agro-șpăga-pdl, raiul contrabandiștilor, interlopilor și cămătarilor, colegi, prieteni și nași ai autorităților brașovene.

3 noiembrie 2011 20:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.