Anunț important pentru milioane de români cu privire la salariul minim. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit recent despre momentul în care acesta va crește. Vești interesante pentru cei plătiți cu minimul pe economie.

Dăncilă a promis majorarea salariului minim, însă a dat mai departe responsabilitatea Guvernului Orban. Astfel, salariul minim brut ar urma să fie de 2.262 de lei și, respectiv, 2.620 de lei pentru angajații cu studii superioare.

Ministrul Violeta Alexandru a declarat, joi, că a făcut un grup de lucru la Ministerul Muncii și va ieși cu un proiect în consultare cu Ministerul de Finanțe, privind un nou mod de calcul pentru salariul minim, astfel încât acesta să poată fi acordat „fără să existe suspiciunea interferenței politice”.

Integral pe CapitalComentarii

Claudiu Popa-Prostu' Vă doresc ”o seară bună” + distracție plăcută cu ”știrile” defecate de ”Capital”!

9 noiembrie 2019 22:17

REDACȚIA ”CAPITAL” Mulțumim Ziare.euro-poolla.”ro” că ne publică MEDIA-bășinile la foc continuu, că de citit și-așa nu me mai citea nimenea”! Cu respect, ”redacția”

9 noiembrie 2019 22:15

Claudiu Popa Să știți că ”liberalii” nu fuck deficit bugetar dacă vă crește salariilie Dvs., că iei e buni, nu ca Dăncilă și nu râde nimenea de ei că e proști și nu știe să vorbește pa anglinsky!

9 noiembrie 2019 22:12

Ion Ziaristule si unde-i bomba? Poate o fi in capul tau !

9 noiembrie 2019 14:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.