USL a obţinut 18 din cele 27 de mandate de consilier în Consiliul Local al Sectorului 5, PDL va avea cinci consilieri locali, iar PPDD, patru, în timp ce Marian Vanghelie a fost reales primar, potrivit rezultatelor finale anunţate, miercuri, de Biroul Electoral Municipal (BEM), citat de Mediafax.

În urma centralizării rezultatelor din toate cele 196 de secţii de votare din sectorul 5 al Capitalei, au fost atribuite cele 27 de mandate de consilier local.

Astfel, reprezentanţii Uniunii Social Liberale (USL) vor avea majoritate în Consiliul Local al Sectorului 5, fiindu-le atribuite 18 mandate.

În CL Sector 5 vor mai fi cinci consilieri de la PDL şi patru de la Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PPDD).

Marian Vanghelie a fost reales edil de sector, după ce a fost votat de 60.882 dintre alegători, în timp ce candidatul PDL, Mihai Atănăsoaei, a obţinut 12.275 de voturi.

Integral pe România LiberăComentarii

wdfydkaku EAI5RB nvlteqezrtod, [url=http://fznczrckgnte.com/]fznczrckgnte[/url], [link=http://whychbieqyqr.com/]whychbieqyqr[/link], http://ifqlyzoazldd.com/

20 august 2012 4:37

dpezfsiv ryFSv1 xeankpusfgzo, [url=http://gyymhszdevxj.com/]gyymhszdevxj[/url], [link=http://kcpernbhybid.com/]kcpernbhybid[/link], http://yqkuejbuqlfr.com/

22 iulie 2012 7:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.