Poliţiştii locali din Timişoara sunt implicaţi într-un scandal de proporţii. Pe când ridicau o maşină care era parcată într-un loc interzis, oamenii legii au scăpat maşina de la înălţime. În loc să anunţe incidentul, poliţiştii au fugit.

Un şofer din Timişoara a ajuns să plătească scump o simplă greşeală de parcare. Şoferul şi-a lăsat Mercedesul în Complexul Studenţesc din Timişoara, într-o zonă unde parcarea este interzisă, şi a plecat să bea o cafea. Poliţiştii locali i-au găsit maşina, au vrut să o ridice pentru tractare, dar au ajuns să o lovească în ultimul hal. Conform unor martori oculari, Mercedesul a fost scăpat de la înălţime, astfel că maşina a fost serios avariată. În loc să îl anunţe pe proprietar de problemă, poliţiştii locali au fugit de la locul accidentului. Întors de la cafea, şoferul a aflat de accident de la martorii oculari.

„Prin 112 am fost anunţaţi că maşina unui cetăţean din Timişoara a fost lovită de poliţiştii locali. Anchetatorii ajunşi la faţa locului au găsit doar maşina spartă, pe când cei de la Poliţia Locală erau plecaţi. Accidentul trebuia anunţat la 112 de cei care au scăpat maşina", a spus Mădălina Mezdrea, ofiţer de presă la Poliţia Timiş.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.