Dan Barna a declarat că nu a avut cunoştinţă de existenţa unui dosar la DNA pe numele său, dosar care a fost clasat la începutul anului. Liderul USR a afirmat că nici despre ancheta DLAF nu a avut informaţii. Barna a spus că a cerut DLAF să trimită la DNA toate documentele legate de firma sa pentru că nu vrea să fie verificat de Viorica Dăncilă.

”Vreau ca verificarea să nu fie făcută de o instituție controlată direct de un contracandidat. Am o așteptare legitimă ca verificările să fie făcute de o instituție independentă politic”, a spus liderul USR.

Integral pe CotidianulComentarii

ion Tot doamna Dancila este vinovata ca acest om a furat? Chiar nu va este rusine?

19 octombrie 2019 17:53

ion Tot doamna Dancila este vinovata ca acest om a furat? Chiar nu va este rusine?

19 octombrie 2019 17:53

Maria...@ Marius.... Acum și Barna a ”dat-o-n bară” în ultima perioadă !!!....Că s-a dovedit cu martori de Rise Project că are în gene hoția....adică cu ce este mai diabolic Dragnea ce-a tras bani de la copiii sărmani ai Teleormanului decît Barna ce a tras din fondurile europene de întrajutorare a handicapaților din județul Alba....Nu-i nici-o diferență între cele două personaje !!!....Doar una....Unul este la pușcărie iar altul în Campanie Electorală și vrea să fie Președintele Romăniei... Lăsînd la o parte și curvăsăreala politică de a vota cu USR-ul său Moțiunea de Cenzură dar se contrează în a susține noul Guvern PNL-ist și-s impotenți politici chiar să participe la guvernare....E sătulă Romănia de ”ba pe-a mătii” și de ”cîrcotași și gargaragii” parlamentari....Este mai greu pentru USR-iști să și construiască ceva....Ei sunt buni doar la demolat și la gargară politică....Pe mine m-au pierdut de votant !!!....Prostălăii, o tot țin ”Langa-Langa” cu Alegeri Anticipate !!!....Sunt creduli și naivi....Cînd ai în față încă un an de Salarii Nesimțite, Privilegii cu duiumul, Neamuri în posturi bine plătite la Stat și perspectiva unei Pensii Speciale prost să fii să nu votezi în Parlament al 2-le Guvern indiferent din cine este compus !!!...

19 octombrie 2019 6:09

Marius De mai Barna, oamenii au văzut cam ce ai tu in cap și nu le convine. Categoriile favorizate de PSD nu te vad cu ochi buni deloc.

18 octombrie 2019 16:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.